Μανιτάρια:: Πώς να μαγειρέψετε σωστά πορτομπέλο, πλευρώτους, αγαρικά και λεντινούλες

Alfavita.gr



Από την απλή σοταρισμένη εκδοχή μέχρι το γεμιστό φούρνου και τις gourmet σάλτσες. Τα καλλιεργούμενα μανιτάρια έχουν εδραιωθεί στις κουζίνες μας χάρη στη νοστιμιά, τις διατροφικές τους ιδιότητες και το προσιτό τους κόστος. Από τα κλασικά αγαρικά μέχρι τα αρωματικά σιτάκε (ή λεντινούλες), κάθε είδος έχει τις δικές του γευστικές ιδιαιτερότητες και μαγειρικές απαιτήσεις. Ας γνωρίσουμε τα τέσσερα πιο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία