Έρευνα: Οι συνήθειες και η διατροφή που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής ανακοπής

Iefimerida.gr



Μια νέα έρευνα εντόπισε 56 παράγοντες κινδύνου, που σχετίζονται με την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή και διαπίστωσε ότι έως και το 63% των περιπτώσεων θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Όπως λένε οι ερευνητές η κατανάλωση λευκού κρασιού και σαμπάνιας, περισσότερων φρούτων και η διατήρηση μιας λεπτής μέσης, θετικής διάθεσης, υγιούς βάρους και ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσαν να μειώσουν τον......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία