Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μαγειρέψετε ψάρι: Τι δείχνουν οι έρευνες

Alfavita.gr



Παραδοσιακές μέθοδοι όπως το τηγάνισμα ή το ψήσιμο στα κάρβουνα μπορεί να νοστιμίζουν το φαγητό, αλλά ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Με στόχο να εντοπίσουν την πιο υγιεινή μέθοδο, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης πραγματοποίησαν μελέτη στην οποία συνέκριναν δύο ήπιες τεχνικές μαγειρέματος: το βράσιμο και τον ατμό. Εστίασαν στην παρουσία της κυλινδροσπερμοψίνης, μιας τοξικής ουσίας......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

    Από την ενότητα: Κοινωνία