Πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο: Η παραδοσιακή συνταγή
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Για να πετύχει το γλυκό αυτό και να έχει την ιδανική υφή, η ζύμη παίζει καθοριστικό ρόλο. Ας δούμε μερικά μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά. Χρυσές συμβουλές για τη ζύμη Παγωμένο βούτυρο: Πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν από το ψυγείο, ώστε να μη λιώσει κατά το ζύμωμα και η τάρτα να παραμείνει τραγανή αλλά και αφράτη. Λιγότερο ανακάτεμα: Δεν δουλεύουμε τη ζύμη υπερβολικά, μόνο όσο χρειάζεται......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(31)
- Άμυνα(22)
- Αστυνομικά(16)
- Εκπαίδευση(229)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(516)
- Νομικά(21)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(511)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.