Πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο: Η παραδοσιακή συνταγή

Alfavita.gr



Για να πετύχει το γλυκό αυτό και να έχει την ιδανική υφή, η ζύμη παίζει καθοριστικό ρόλο. Ας δούμε μερικά μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά. Χρυσές συμβουλές για τη ζύμη Παγωμένο βούτυρο: Πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν από το ψυγείο, ώστε να μη λιώσει κατά το ζύμωμα και η τάρτα να παραμείνει τραγανή αλλά και αφράτη. Λιγότερο ανακάτεμα: Δεν δουλεύουμε τη ζύμη υπερβολικά, μόνο όσο χρειάζεται......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία