Παστίτσιο: Μια κλασική ελληνική συνταγή με μοντέρνα εκτέλεση
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το παστίτσιο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, γνωστό για την πλούσια γεύση και τα στρώματά του που συνδυάζουν ζυμαρικά, κιμά και κρεμώδη μπεσαμέλ. Υλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη (συν λίγη επιπλέον) ½ κ.γ. κανέλα 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 250 γρ. ζυμαρικά για παστίτσιο ή......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(60)
- Αστυνομικά(97)
- Εκπαίδευση(150)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(435)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(387)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.