Ποια ψάρια να αποφεύγουμε στη διατροφή μας και γιατί

Alfavita.gr



Κάποια είδη μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες ή να συμβάλλουν σε προβλήματα υγείας όταν καταναλώνονται συχνά. Ας δούμε ποια ψάρια καλό είναι να αποφεύγουμε ή να καταναλώνουμε με μέτρο. 1. Σολομός ιχθυοτροφείου Αν και ο σολομός είναι γνωστός για τα καλά του λιπαρά, ο σολομός που προέρχεται από ιχθυοτροφεία διαφέρει σημαντικά από τον άγριο. Έχει συχνά χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 και μπορεί να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία