Ποια ψάρια να αποφεύγουμε στη διατροφή μας και γιατί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Κάποια είδη μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες ή να συμβάλλουν σε προβλήματα υγείας όταν καταναλώνονται συχνά. Ας δούμε ποια ψάρια καλό είναι να αποφεύγουμε ή να καταναλώνουμε με μέτρο. 1. Σολομός ιχθυοτροφείου Αν και ο σολομός είναι γνωστός για τα καλά του λιπαρά, ο σολομός που προέρχεται από ιχθυοτροφεία διαφέρει σημαντικά από τον άγριο. Έχει συχνά χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 και μπορεί να......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(27)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(16)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(510)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.