Ποιο τηγάνι είναι το πιο υγιεινό;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το σωστό τηγάνι δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση των πιάτων, αλλά και την υγεία μας. 1. Ανοξείδωτο τηγάνι Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά, στιβαρά και κατάλληλα για όλα τα είδη μαγειρέματος. Αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν σκουριάζουν, ενώ με σωστή φροντίδα διαρκούν πολλά χρόνια. Μειονέκτημα: Για να μη κολλήσει το φαγητό χρειάζεται αρκετό λάδι. Αν το σκεύος γρατζουνιστεί......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(251)
- Εργασία(36)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(569)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(696)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.