Ποιοι ψωμί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

Alfavita.gr



Νέα μελέτη: Οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία, αλλά και στην πορεία σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος παχέος εντέρου. Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές, όπως τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα αναψυκτικά, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία