Ποιοι ψωμί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Νέα μελέτη: Οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία, αλλά και στην πορεία σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος παχέος εντέρου. Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές, όπως τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα αναψυκτικά, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(24)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(326)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(46)
- Κοινωνία(641)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(619)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.