Πόσο επιβαρυντική είναι η κέτσαπ για τη διατροφή μας;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η σύγχρονη μορφή της απέχει πολύ από το να θεωρείται υγιεινή επιλογή, κυρίως λόγω της προσθήκης ζάχαρης και της έντονης βιομηχανικής επεξεργασίας. Η προέλευση της κέτσαπ Η ιστορία της ξεκινά αιώνες πριν, από μια ασιατική σάλτσα ψαριού που Βρετανοί ναυτικοί συνάντησαν στις αρχές του 18ου αιώνα. Στην Ευρώπη, η αρχική συνταγή εξελίχθηκε σε παραλλαγές με μανιτάρια, στρείδια και καρύδια, μέχρι που ο......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(4)
- Αστυνομικά(11)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(530)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(311)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.