Ψάρια σε κονσέρβα: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τα βάλετε στη διατροφή σας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η κατανάλωσή τους δεν είναι εντελώς "αθώα", αφού συνδέεται με κάποιους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται τόσο με το είδος του ψαριού όσο και με τον τρόπο συσκευασίας και αποθήκευσης. Κίνδυνοι που πρέπει να προσέξετε Υδράργυρος Ορισμένα μεγάλα ψάρια, όπως ο ξιφίας και ο καρχαρίας, συγκεντρώνουν υψηλές ποσότητες υδραργύρου, ουσία επικίνδυνη για το νευρικό σύστημα. Αντίθετα, οι σαρδέλες, ο σολομός......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(62)
- Άμυνα(60)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(207)
- Εργασία(22)
- Θρησκεία(21)
- Κοινωνία(491)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(516)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.