Ψαρονέφρι στο τηγάνι με πατάτες και κρεμώδη σάλτσα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ένα λαχταριστό και εύκολο πιάτο που ετοιμάζεται γρήγορα και ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους. Υλικά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μικρές φρέσκες πατάτες (με τη φλούδα) 2 κομμάτια ψαρονέφρι (περίπου 700 γρ.) κομμένα σε μενταγιόν 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος), κομμένα σε λεπτές ροδέλες 4 καρότα σε λεπτές φέτες 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή άνηθο ή......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(254)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(617)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(742)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.