Πώς να καταλάβετε αν το αφρόγαλα στον καπουτσίνο είναι σωστά χτυπημένο (Pic)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ο εύκολος τρόπος να ελέγξετε αν το αφρόγαλα του καπουτσίνο έχει την ιδανική υφή Ο τέλειος καπουτσίνο δεν εξαρτάται μόνο από τον espresso, αλλά και από το αφρόγαλα που το συνοδεύει. Η σωστή υφή και η σωστή πυκνότητα του αφρού είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα επαγγελματικό ρόφημα και ένα μέτριο. Ένας απλός τρόπος για να ελέγξετε αν το αφρόγαλα είναι καλά χτυπημένο είναι η δοκιμή......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(25)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(236)
- Εργασία(51)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(468)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.