Ριζότο: Τα μυστικά και η τεχνική για αυθεντική ιταλική νοστιμιά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Αν και πολλοί το έχουν γευτεί σε ιταλικά εστιατόρια, το ριζότο μπορεί να παρασκευαστεί εξίσου, αν όχι καλύτερα, στο σπίτι, αρκεί να ακολουθήσει κανείς πιστά τη σωστή διαδικασία. Η Κατάλληλη ποικιλία ρυζιού Για να πετύχει το ριζότο τη χαρακτηριστική του κρεμώδη υφή, χρειάζεται ρύζι πλούσιο σε άμυλο. Οι ποικιλίες που προτιμούνται είναι το Arborio και το Carnaroli, γνωστές για την ικανότητά τους να......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(78)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(76)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(407)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(461)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.