Ριζότο: Τα μυστικά και η τεχνική για αυθεντική ιταλική νοστιμιά

Alfavita.gr



Αν και πολλοί το έχουν γευτεί σε ιταλικά εστιατόρια, το ριζότο μπορεί να παρασκευαστεί εξίσου, αν όχι καλύτερα, στο σπίτι, αρκεί να ακολουθήσει κανείς πιστά τη σωστή διαδικασία. Η Κατάλληλη ποικιλία ρυζιού Για να πετύχει το ριζότο τη χαρακτηριστική του κρεμώδη υφή, χρειάζεται ρύζι πλούσιο σε άμυλο. Οι ποικιλίες που προτιμούνται είναι το Arborio και το Carnaroli, γνωστές για την ικανότητά τους να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία