Ρύζι: Γιατί δεν πρέπει να το τρώτε την επόμενη μέρα;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ποιες ομάδες πρέπει να είναι πιο προσεκτικές Το μαγειρεμένο ρύζι αποτελεί βασικό στοιχείο στο καθημερινό τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι η φύλαξή του στο ψυγείο για πάνω από 24 ώρες μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Σύμφωνα με την τεχνολόγο τροφίμων και ειδικό σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, Cristina Lora, η κατανάλωση ρυζιού που έχει μαγειρευτεί και......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(23)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(24)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(544)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(563)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.