Σιμιγδαλένια γαλατόπιτα: Μια παραδοσιακή απόλαυση για όλο το χρόνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η σιμιγδαλένια γαλατόπιτα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό των Μεσογείων, που συνήθως ετοιμάζεται την εβδομάδα της Τυρινής, κατά τις Απόκριες. Υλικά: 2 κομμάτια ζύμης τύπου βλαχόπιτας (περίπου 280-300 γρ. αλεύρι με ανάλογο νερό) 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο αγελαδινό για το άλειμμα 2 λίτρα πλήρες γάλα αγελαδινό 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1½ φλιτζάνι ψιλό σιμιγδάλι 3 αυγά 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές σούπας......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(279)
- Εργασία(55)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(705)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.