Τα τρόφιμα που όσο περισσότερο τρώτε τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στη νόσο Πάρκινσον, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη
- 3 Ειδήσεις
- 1 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Η διατροφή έχει σαφείς επιπτώσεις στη συνολική υγεία του οργανισμού, και θα μπορούσε να έχει σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη ορισμένων εκφυλιστικών ασθενειών. Έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Διατροφής του Πανεπιστημίου Fudan στη Σαγκάη (Κίνα) έδειξε ότι η κατάχρηση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να νοσήσει κανείς από τη νόσο του Πάρκινσον, σύμφωνα με......
Άρθρα
Τα τρόφιμα που όσο τρώτε έρχεστε πιο κοντά στη Πάρκινσον
Τα τρόφιμα που όσο περισσότερο τρώτε τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στη νόσο...ߪ
Τα καθημερινά τρόφιμα που μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο Πάρκινσον - Τι...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(88)
- Εκπαίδευση(130)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(467)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(400)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.