Τα τρόφιμα που όσο περισσότερο τρώτε τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στη νόσο Πάρκινσον, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη

Iefimerida.gr



Η διατροφή έχει σαφείς επιπτώσεις στη συνολική υγεία του οργανισμού, και θα μπορούσε να έχει σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη ορισμένων εκφυλιστικών ασθενειών. Έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Διατροφής του Πανεπιστημίου Fudan στη Σαγκάη (Κίνα) έδειξε ότι η κατάχρηση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να νοσήσει κανείς από τη νόσο του Πάρκινσον, σύμφωνα με......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία