Τι είναι η "πρέντζα" - Μια παραδοσιακή λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Γιατί αξίζει να τη γνωρίζουμε Η λέξη "πρέντζα" ίσως να μην σας είναι γνωστή, αλλά αν είστε λάτρης της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, τότε αξίζει να τη μάθετε. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τύπο τυριού, με βαθιές ρίζες στη λαϊκή τυροκομική παράδοση της Ελλάδας.Τι σημαίνει η λέξη "πρέντζα" Η πρέντζα είναι: Ένα είδος μυζήθρας, δηλαδή μαλακό φρέσκο τυρί, που προκύπτει από την ανάμειξη τυριού με......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(69)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(215)
- Εργασία(45)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(659)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(650)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.