Το μυστικό για φακές που "δένουν" τέλεια - Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να "πιάσουν" στην κατσαρόλα. Για μια τέλεια, χυλωμένη σούπα, μαγειρέψτε τις φακές σε νερό που καλύπτει πλήρως τα όσπρια και προσθέστε τα αρωματικά συστατικά (όπως κρεμμύδι, σκόρδο, δάφνη) σταδιακά. Όταν οι φακές είναι έτοιμες, μπορείτε να τις πατήσετε λίγο με το πίσω μέρος ενός κουταλιού......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(45)
- Άμυνα(39)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(328)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(568)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(662)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.