Το μυστικό για φακές που "δένουν" τέλεια - Η δοκιμασμένη συμβουλή που κάνει τη διαφορά

Alfavita.gr



Η απλή τεχνική που χρησιμοποιούν έμπειροι μάγειρες για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να "πιάσουν" στην κατσαρόλα. Για μια τέλεια, χυλωμένη σούπα, μαγειρέψτε τις φακές σε νερό που καλύπτει πλήρως τα όσπρια και προσθέστε τα αρωματικά συστατικά (όπως κρεμμύδι, σκόρδο, δάφνη) σταδιακά. Όταν οι φακές είναι έτοιμες, μπορείτε να τις πατήσετε λίγο με το πίσω μέρος ενός κουταλιού......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία