Το μυστικό για γλυκά και αρωματικά πιάτα

Alfavita.gr



Το κρεμμύδι είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά στη μαγειρική, αλλά η ωμή του μορφή έχει έντονη, αψιά γεύση και μυρωδιά που συχνά μας δυσκολεύει. Όταν όμως σοτάρεται σωστά, μεταμορφώνεται. Τι σημαίνει σοτάρισμα Σοτάρισμα είναι η τεχνική μαγειρέματος του κρεμμυδιού (ή άλλων λαχανικών) σε λάδι ή βούτυρο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει διάφανο και να απελευθερώσει τα φυσικά του σάκχαρα και αρώματα....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία