Το μυστικό για γλυκά και αρωματικά πιάτα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το κρεμμύδι είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά στη μαγειρική, αλλά η ωμή του μορφή έχει έντονη, αψιά γεύση και μυρωδιά που συχνά μας δυσκολεύει. Όταν όμως σοτάρεται σωστά, μεταμορφώνεται. Τι σημαίνει σοτάρισμα Σοτάρισμα είναι η τεχνική μαγειρέματος του κρεμμυδιού (ή άλλων λαχανικών) σε λάδι ή βούτυρο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει διάφανο και να απελευθερώσει τα φυσικά του σάκχαρα και αρώματα....

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(274)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(572)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(784)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.