Το μυστικό για ζουμερό ρολό στον φούρνο

Alfavita.gr



Το ρολό κρέατος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιαίτερες περιστάσεις όσο και για πιο καθημερινά τραπέζια, αφού συνδυάζει νοστιμιά, εμφάνιση και ευελιξία. Ποιο κρέας ταιριάζει καλύτερα Το ρολό μπορεί να παρασκευαστεί με διάφορα είδη κρέατος: Μοσχάρι: λάπα, καπάκι σπαλομπριζόλας, ελιά Χοιρινό: λαιμός, μπούτι, πλευρά, πανσέτα Κοτόπουλο: στήθος ή μπούτι Αρνί / Κατσίκι: κυρίως το μπούτι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

    Από την ενότητα: Κοινωνία