Το μυστικό της νεότητας ξεκινά από την κουζίνα: Συνταγές για παραγωγή κολλαγόνου
- 3 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται όσο μεγαλώνουμε, αλλά μπορούμε να την ενισχύσουμε μέσω της διατροφής. Τι είναι το κολλαγόνο και γιατί είναι σημαντικό; Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτείνη στο σώμα, αποτελούμενο κυρίως από τα αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη. Αποτελεί το δομικό υλικό του δέρματος, των τενόντων, των συνδέσμων και άλλων ιστών, προσφέροντας ελαστικότητα και......
Άρθρα
Αυτά είναι τα τρόφιμα που αυξάνουν με φυσικό τρόπο το κολλαγόνo
Αντιγήρανση: Το μυστικό συστατικό στον καφέ που κάνει το δέρμα σας πιο...ߪ
Το μυστικό της νεότητας ξεκινά από την κουζίνα: Συνταγές για παραγωγή...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(102)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(82)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(420)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(309)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.