Το μυστικό των σεφ: Γιατί δεν πρέπει να πετάτε το νερό από τα μακαρόνια

Alfavita.gr



Οι περισσότεροι, μόλις τελειώσουν το βράσιμο των μακαρονιών, τα στραγγίζουν κατευθείαν στον νεροχύτη. Κι όμως, εκείνη η συνήθεια κρύβει ένα μικρό γαστρονομικό λάθος. Το νερό που πετάμε είναι πολύ πιο χρήσιμο απ' όσο φανταζόμαστε. Το θολό νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά είναι γεμάτο άμυλο, ένα φυσικό μαγικό συστατικό που μπορεί να απογειώσει τη σάλτσα σας. Όταν τα μακαρόνια βράζουν, απελευθερώνουν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία