Το μυστικό των σεφ: Γιατί δεν πρέπει να πετάτε το νερό από τα μακαρόνια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Οι περισσότεροι, μόλις τελειώσουν το βράσιμο των μακαρονιών, τα στραγγίζουν κατευθείαν στον νεροχύτη. Κι όμως, εκείνη η συνήθεια κρύβει ένα μικρό γαστρονομικό λάθος. Το νερό που πετάμε είναι πολύ πιο χρήσιμο απ' όσο φανταζόμαστε. Το θολό νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά είναι γεμάτο άμυλο, ένα φυσικό μαγικό συστατικό που μπορεί να απογειώσει τη σάλτσα σας. Όταν τα μακαρόνια βράζουν, απελευθερώνουν......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(37)
- Άμυνα(41)
- Αστυνομικά(44)
- Εκπαίδευση(253)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(647)
- Νομικά(25)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(760)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.