Το "πιο υγιεινό" παγωτό σύμφωνα με τους διατροφολόγους
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ποια γεύση ή είδος παγωτού κερδίζει τις... θετικές θερμίδες και τι προτείνουν οι ειδικοί για καλοκαίρι χωρίς τύψεις Το παγωτό παρασκευάζεται από γάλα, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη και άλλα συστατικά που αναμειγνύονται και καταψύχονται σε ένα κρεμώδες, πλούσιο επιδόρπιο. Διάφορες γεύσεις όπως βανίλια, κακάο ή φρούτα διατίθενται στο εμπόριο, ενώ πολλές φορές για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(110)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(99)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(466)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.