Το "πιο υγιεινό" παγωτό σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Alfavita.gr



Ποια γεύση ή είδος παγωτού κερδίζει τις... θετικές θερμίδες και τι προτείνουν οι ειδικοί για καλοκαίρι χωρίς τύψεις Το παγωτό παρασκευάζεται από γάλα, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη και άλλα συστατικά που αναμειγνύονται και καταψύχονται σε ένα κρεμώδες, πλούσιο επιδόρπιο. Διάφορες γεύσεις όπως βανίλια, κακάο ή φρούτα διατίθενται στο εμπόριο, ενώ πολλές φορές για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία