Το "υγιεινό" λάδι που κάνει κακό στην καρδιά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Το λάδι καρύδας συχνά προβάλλεται ως "υγιεινό" superfood, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υψηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά αυξάνει την LDL χοληστερόλη και, κατά συνέπεια, τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Αν μαγειρεύετε πολύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ορισμένα υλικά που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα αυτόματα, σχεδόν σαν αντανακλαστικό. Ίσως το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο να......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(25)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(236)
- Εργασία(51)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(468)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.