Το "υγιεινό" λάδι που κάνει κακό στην καρδιά

Dikaiologitika.gr



Το λάδι καρύδας συχνά προβάλλεται ως "υγιεινό" superfood, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υψηλή περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά αυξάνει την LDL χοληστερόλη και, κατά συνέπεια, τον κίνδυνο καρδιοπάθειας. Αν μαγειρεύετε πολύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ορισμένα υλικά που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα αυτόματα, σχεδόν σαν αντανακλαστικό. Ίσως το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία