Viral η νέα τεχνική για αυγό-μάτι χωρίς λάδι: Τραγανό και ανάλαφρο

Alfavita.gr



Με τι να αντικαταστήσετε το λάδι ή το βούτυρο για να πετύχετε τέλεια τηγανητά αυγά, χωρίς να είναι πολύ λιπαρά Μια ανατρεπτική -και εξαιρετικά απλή- μέθοδος μαγειρέματος αυγού κάνει τον γύρο των social media, με χιλιάδες χρήστες να δοκιμάζουν και να ορκίζονται στο αποτέλεσμα: αυγό μάτι με τραγανό ασπράδι και μεστό, μαλακό κρόκο, χωρίς καθόλου λάδι ή βούτυρο. Πίσω από το νέο αυτό trend βρίσκεται......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία