Viral η νέα τεχνική για αυγό-μάτι χωρίς λάδι: Τραγανό και ανάλαφρο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Με τι να αντικαταστήσετε το λάδι ή το βούτυρο για να πετύχετε τέλεια τηγανητά αυγά, χωρίς να είναι πολύ λιπαρά Μια ανατρεπτική -και εξαιρετικά απλή- μέθοδος μαγειρέματος αυγού κάνει τον γύρο των social media, με χιλιάδες χρήστες να δοκιμάζουν και να ορκίζονται στο αποτέλεσμα: αυγό μάτι με τραγανό ασπράδι και μεστό, μαλακό κρόκο, χωρίς καθόλου λάδι ή βούτυρο. Πίσω από το νέο αυτό trend βρίσκεται......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.