Χοιρινό Katsu: Ιαπωνική απόλαυση στο πιάτο σας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το χοιρινό katsu είναι ένα αγαπημένο ιαπωνικό πιάτο, συνοδευόμενο από την χαρακτηριστική σάλτσα tonkatsu που προσθέτει γλυκόξινη και πικάντικη νότα. Υλικά: 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, σε λεπτές φέτες Αλάτι, πιπέρι Αλεύρι για το πανάρισμα 2-3 αυγά, χτυπημένα Πάνκο (japanese breadcrumbs) Ηλιέλαιο για τηγάνισμα 150 γρ. κέτσαπ 20 γρ. σόγια σος 30 γρ. μίριν 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν 5 γρ. σκόνη τζίντζερ 10......
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(35)
- Εκπαίδευση(182)
- Εργασία(31)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(585)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.