Χοιρινό Katsu: Ιαπωνική απόλαυση στο πιάτο σας

Alfavita.gr



Το χοιρινό katsu είναι ένα αγαπημένο ιαπωνικό πιάτο, συνοδευόμενο από την χαρακτηριστική σάλτσα tonkatsu που προσθέτει γλυκόξινη και πικάντικη νότα. Υλικά: 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, σε λεπτές φέτες Αλάτι, πιπέρι Αλεύρι για το πανάρισμα 2-3 αυγά, χτυπημένα Πάνκο (japanese breadcrumbs) Ηλιέλαιο για τηγάνισμα 150 γρ. κέτσαπ 20 γρ. σόγια σος 30 γρ. μίριν 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν 5 γρ. σκόνη τζίντζερ 10......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία