Emeral: Η γλυκιά παράδοση της Κέρκυρας από το 1977

Athensmagazine.gr



Η ιστορία του Emeral ξεκινά πριν από σχεδόν μισό αιώνα, το 1977, όταν ο Γιάννης Κουλουρίδης άνοιξε έναν μικρό φούρνο στην περιοχή όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα το κεντρικό κατάστημα. Εκεί, μέσα στη θαλπωρή της φωτιάς και στο άρωμα του ξύλου, ψήνονταν καθημερινά ψωμιά και όλων των ειδών τα γλυκίσματα, δημιουργώντας ένα "γλυκό" σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της Κέρκυρας. Από τα πρώτα αυτά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Αθλητισμός