Είναι η στέβια το "αντίδοτο" στη φαλάκρα;

Naftemporiki.gr



Ένα υποκατάστατο ζάχαρης που βρίσκεται σε χιλιάδες γλυκά, επιδόρπια και διαιτητικά ποτά θα μπορούσε να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σε άτομα που υποφέρουν από φαλάκρα σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Η στέβια, ένα φυσικό χωρίς θερμίδες γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 40 χιλιάδες προϊόντα παγκοσμίως, περιέχει ενώσεις γνωστές ως στεβιοσίδες οι οποίες της δίνουν τη χαρακτηριστική......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τεχνολογία