Νέο σιτάρι με λιγότερη γλουτένη υπόσχεται γευστικό ψωμί χωρίς τα συμπτώματα της κοιλιοκάκης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Η γλουτένη είναι αυτή που κάνει το ψωμί αφράτο και την πίτσα λαχταριστή. Για κάποιους όμως, είναι πηγή καθημερινής ταλαιπωρίας. Πιο συγκεκριμένα, περίπου για το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, που πάσχει από μια αυτοάνοση πάθηση, την κοιλιοκάκη. Γι' αυτό και οι ασθενείς αναγκάζονται να ακολουθούν αυστηρή δίαιτα χωρίς γλουτένη, που συχνά κοστίζει ακριβά και δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Η......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.