Νέο σιτάρι με λιγότερη γλουτένη υπόσχεται γευστικό ψωμί χωρίς τα συμπτώματα της κοιλιοκάκης

Flash.gr



Η γλουτένη είναι αυτή που κάνει το ψωμί αφράτο και την πίτσα λαχταριστή. Για κάποιους όμως, είναι πηγή καθημερινής ταλαιπωρίας. Πιο συγκεκριμένα, περίπου για το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, που πάσχει από μια αυτοάνοση πάθηση, την κοιλιοκάκη. Γι' αυτό και οι ασθενείς αναγκάζονται να ακολουθούν αυστηρή δίαιτα χωρίς γλουτένη, που συχνά κοστίζει ακριβά και δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Η......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Τεχνολογία