Οι γεύσεις της μακεδονικής κουζίνας σε πρώτο πλάνο αύριο στη Θεσσαλονίκη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Voria.gr
Δύο διαδοχικές εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας υπό τον τίτλο "Μαγειρεύουμε στις Ρίζες μας", διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ - ΑΟΤΑ), στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER και θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65), στην αίθουσα Timber Hall. Η πρώτη......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(23)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(18)
- Θεσσαλία(209)
- Θεσσαλονίκη(19)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(98)
- Μακεδoνία(38)
- Πελοπόννησος(57)
- Στερεά Ελλάδα(27)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.