Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Η "ένοχη" διατροφή που αυξάνει τον κίνδυνο κατακόρυφα - Ποια τρόφιμα προστατεύουν
- 3 Ειδήσεις
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Μια πρόσφατη μελέτη, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), αναδεικνύει τον ρόλο των επεξεργασμένων τροφίμων στην ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και την προστασία μέσω συγκεκριμένων τροφών. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν 1.625 ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου που είχε κάνει μετάσταση στους περιφερειακούς λεμφαδένες, χωρίς να......
Άρθρα
Τροφές-"δολοφόνοι" και "σύμμαχοι" κατά του καρκίνου του εντέρου
Καρκίνος εντέρου: Γιατί πλήττει όλο και περισσότερους νέους με υγιεινό...ߪ
Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Η "ένοχη" διατροφή που αυξάνει τον κίνδυνο...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(28)
- Θεσσαλία(187)
- Θεσσαλονίκη(18)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(98)
- Μακεδoνία(52)
- Πελοπόννησος(60)
- Στερεά Ελλάδα(30)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.