Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Η "ένοχη" διατροφή που αυξάνει τον κίνδυνο κατακόρυφα - Ποια τρόφιμα προστατεύουν

Larissanet.gr



Μια πρόσφατη μελέτη, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), αναδεικνύει τον ρόλο των επεξεργασμένων τροφίμων στην ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και την προστασία μέσω συγκεκριμένων τροφών. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν 1.625 ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου που είχε κάνει μετάσταση στους περιφερειακούς λεμφαδένες, χωρίς να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Θεσσαλία