Κρέας: Το μαγείρεμα που μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες κατά 90%
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Πόσο καλά ψημένο να είναι το κρέας, ποια τεχνική να εφαρμόζουμε στο ψήσιμο και τι πρέπει να περιέχει η μαρινάδα, ούτως ώστε να μειωθεί η παραγωγή καρκινογόνων ουσιών. Αποφεύγοντας το καλοψημένο κρέας, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος καρκίνου στον οποίο εκτίθεστε. Ποτέ μην τρώτε ξεροψημένο ή καμένο κρέας (τα καφετιά ή μαύρα σημεία). Το πολύ ψημένο κρέας που έχει ξεροψηθεί εξωτερικά είναι μία από......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(45)
- Θεσσαλία(243)
- Θεσσαλονίκη(24)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(139)
- Μακεδoνία(63)
- Πελοπόννησος(101)
- Στερεά Ελλάδα(38)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.