Παγωτό με αμύγδαλα από το "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Μια ιστορία εξαιρετικής γεύσης και μεγάλης επιτυχίας περιγράφει η κα Ειρήνη Σπανούλη (Καρπολόγιον) και μοιράζεται μια συνάντηση που οδήγησε στη δημιουργία ενός κορυφαίου παγωτού με αμύγδαλα από τη λαρισινή ομάδα παραγωγών "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την αγαστή συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καρακατσάνη και το Django Gelato Athens επί της Βέικου 15 στο Κουκάκι....
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(47)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(47)
- Θεσσαλία(196)
- Θεσσαλονίκη(11)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(128)
- Μακεδoνία(65)
- Πελοπόννησος(91)
- Στερεά Ελλάδα(44)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.