Παγωτό με αμύγδαλα από το "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Larissanet.gr



Μια ιστορία εξαιρετικής γεύσης και μεγάλης επιτυχίας περιγράφει η κα Ειρήνη Σπανούλη (Καρπολόγιον) και μοιράζεται μια συνάντηση που οδήγησε στη δημιουργία ενός κορυφαίου παγωτού με αμύγδαλα από τη λαρισινή ομάδα παραγωγών "Καρπολόγιον" σε Αθήνα, Σύρο και την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την αγαστή συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καρακατσάνη και το Django Gelato Athens επί της Βέικου 15 στο Κουκάκι....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Θεσσαλία