Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Συνεργασία Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας για νέα προϊόντα διατροφής

Onlarissa.gr



Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (τΓΙΥΠ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Δρ. Φωτεινής Φ. Παρλαπάνη, συμμετέχει σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής μέσω των Εργαστηρίων Consumer Engagement Labs (CEL). Η επιλογή του τΓΙΥΠ έγινε μετά από ανοιχτή πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Θεσσαλία