Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Συνεργασία Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας για νέα προϊόντα διατροφής
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onlarissa.gr
Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (τΓΙΥΠ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Δρ. Φωτεινής Φ. Παρλαπάνη, συμμετέχει σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής μέσω των Εργαστηρίων Consumer Engagement Labs (CEL). Η επιλογή του τΓΙΥΠ έγινε μετά από ανοιχτή πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(37)
- Θεσσαλία(243)
- Θεσσαλονίκη(39)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(146)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(93)
- Στερεά Ελλάδα(101)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.