Συνταγή: Κοφτό μακαρονάκι με ζαμπόν, γραβιέρα και ξερά σύκα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Larissanet.gr
Υπέροχη και χορταστική μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν και γραβιέρα για πιο πλούσια γεύση. Τα ξερά σύκα και τα φυστίκια Αιγίνης την εμπλουτίζουν και την κάνουν μοναδική. Υλικά 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι 200 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας μας, σε λεπτές φέτες 100 γρ. ζαμπόν μπούτι, ψιλοκομμένο 100 γρ. μπέικον 4 σύκα ξερά, ψιλοκομμένα τα φύλλα από ένα ματσάκι βασιλικό (12 κλωνάρια περίπου), πλυμένα και......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(27)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(26)
- Θεσσαλία(188)
- Θεσσαλονίκη(24)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(71)
- Μακεδoνία(39)
- Πελοπόννησος(45)
- Στερεά Ελλάδα(17)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.