Μελέτη πανεπιστημίου αποκαλύπτει: Κοτσάνια και φλοιοί καλαμποκιού γίνονται φθηνή ζάχαρη

Flash.gr



Επιστήμονες του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον παρουσίασαν μια πρωτοποριακή μέθοδο μετατροπής των υπολειμμάτων καλαμποκιού, όπως κοτσάνια και φλοιοί, σε φθηνή ζάχαρη. Η έρευνα, που μόλις δημοσιεύτηκε στο Bioresource Technology, αξιοποιεί μια υγρή προεπεξεργασία με σουλφίτη αμμωνίου και υδροξείδιο καλίου σε ήπιες θερμοκρασίες, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμα βιοκαύσιμα δεύτερης......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Γυναίκα