Μελέτη πανεπιστημίου αποκαλύπτει: Κοτσάνια και φλοιοί καλαμποκιού γίνονται φθηνή ζάχαρη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Επιστήμονες του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον παρουσίασαν μια πρωτοποριακή μέθοδο μετατροπής των υπολειμμάτων καλαμποκιού, όπως κοτσάνια και φλοιοί, σε φθηνή ζάχαρη. Η έρευνα, που μόλις δημοσιεύτηκε στο Bioresource Technology, αξιοποιεί μια υγρή προεπεξεργασία με σουλφίτη αμμωνίου και υδροξείδιο καλίου σε ήπιες θερμοκρασίες, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμα βιοκαύσιμα δεύτερης......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.