Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό Τηλεφωνική συνομιλία με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντομινίκ Ράαμπ (Dominic Raab), είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντομινίκ Ράαμπ (Dominic Raab), είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter. ©Πηγή: amna.gr Δείτε όλη την ροή ειδήσεων
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντομινίκ Ράαμπ (Dominic Raab), είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Οικονομία
- Αγορές(117)
- Ακίνητα(1)
- Αναλύσεις(2)
- Ασφάλειες(44)
- Διεθνή(85)
- Ενέργεια(93)
- Επιχειρήσεις(650)
- Εφοδιαστική Αλυσίδα(12)
- Μέσα Ενημέρωσης(271)
- Ναυτιλία(13)
- Φορολογία(3)
- Χρηματιστήρια(70)
- Χρηματοδοτήσεις(1)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.