Το μπιστρό στη Γαλλία με τις τεράστιες ουρές, που σερβίρει πάντα το ίδιο πιάτο. Η μυστική συνταγή

Σε μια πόλη όπου η γαστρονομία είναι σχεδόν θρησκεία, το Le Relais de l'Entrecote τολμά να διαφοροποιηθεί με τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο τολμηρό τρόπο: σερβίροντας μόνο ένα πιάτο. Χωρίς κατάλογο, χωρίς επιλογές, χωρίς περιττές ερωτήσεις. O λόγος για τη περίφημη entrecote, τη μοσχαρίσια μπριζόλα που είναι κομμένη σε λεπτές φέτες, βουτηγμένη σε μυστική σάλτσα και συνοδευόμενη από αμέτρητες τηγανητές πατάτες. Το 1959, ο Paul Gineste de Saurs, απόγονος ιστορικής οικογένειας οινοπαραγωγών της...

Mixanitouxronou.gr   ·   πριν από 3 ημέρες 5 ώρες  ·   

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation