Το μπιστρό στη Γαλλία με τις τεράστιες ουρές, που σερβίρει πάντα το ίδιο πιάτο. Η μυστική συνταγή
Σε μια πόλη όπου η γαστρονομία είναι σχεδόν θρησκεία, το Le Relais de l'Entrecote τολμά να διαφοροποιηθεί με τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο τολμηρό τρόπο: σερβίροντας μόνο ένα πιάτο. Χωρίς κατάλογο, χωρίς επιλογές, χωρίς περιττές ερωτήσεις. O λόγος για τη περίφημη entrecote, τη μοσχαρίσια μπριζόλα που είναι κομμένη σε λεπτές φέτες, βουτηγμένη σε μυστική σάλτσα και συνοδευόμενη από αμέτρητες τηγανητές πατάτες. Το 1959, ο Paul Gineste de Saurs, απόγονος ιστορικής οικογένειας οινοπαραγωγών της...
Mixanitouxronou.gr · πριν από 3 ημέρες 5 ώρες ·
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.