Αυτό το ψωμί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατροφής και της άσκησης στην επιβίωση. Ορισμένες τροφές με φλεγμονώδη δράση - όπως το άσπρο ψωμί, οι τηγανητές πατάτες, τα λουκάνικα και τα αναψυκτικά - αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα έρευνα. Η φλεγμονή αποτελεί αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά η χρόνια φλεγμονή...

Dikaiologitika.gr   ·   πριν από 10 ώρες 45 λεπτά  ·   

Dikaiologitika.gr

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation