Είναι νόστιμο αλλά ρίχνει και την χοληστερίνη

"Καυτερό" μυστικό για υγιή καρδιά; Η καψαϊκίνη, η ένωση που δίνει στις πιπεριές τσίλι τη χαρακτηριστική τους "φλόγα", δεν είναι απλώς υπεύθυνη για τη γεύση - φαίνεται πως μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη, να προστατεύσει από καρδιοπάθειες και να ενισχύσει τη συνολική υγεία της καρδιάς, σύμφωνα με νεότερες έρευνες. Η χοληστερίνη και τα μπαχαρικά έχουν μια πιο ενδιαφέρουσα σχέση απ' όσο ίσως φαντάζεσαι. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι ορισμένα κοινά μπαχαρικά, όπως η κανέλα, ο κουρκουμάς και το...

Dikaiologitika.gr   ·   πριν από 12 ώρες 18 λεπτά  ·   

Dikaiologitika.gr

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation