Το μυστικό συστατικό που χρησιμοποιούν οι σεφ για τέλεια ομελέτα

Η ομελέτα, αν και είναι ένα πιάτο που δύσκολα θα καταστραφεί, δεν είναι εύκολο να απογειωθεί γευστικά. Μια ομελέτα το πρωί είναι ιδανική για ένα τέλειο ξεκίνημα. Η ομελέτα, αν και είναι ένα πιάτο που δύσκολα θα καταστραφεί, δεν είναι εύκολο να απογειωθεί γευστικά. Πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες με αστέρι Michelin, έχει μερικές συμβουλές για το πώς να τελειοποιήσετε το πιάτο. Σε ένα σύντομο βίντεο στο YouTube με τίτλο "Γιατί τα αυγά εστιατορίου είναι καλύτερα" μοιράστηκε μερικές...

Dikaiologitika.gr   ·   πριν από 1 ημέρα 20 ώρες  ·   

Dikaiologitika.gr

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation