πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Sport-fm

Σε μια μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η Ομόνοια. Η ομάδα της Κύπρου, απέκτησε τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος είχε βρεθεί στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού πριν από μια διετία. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ αποκτήθηκε έναντι 500 χιλ. ευρώ από την Ομόνοια, της οποίας τη φανέλα θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η Λευκωσία είναι ο έβδομος προορισμός της καριέρας του...

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Σοβαρό το θέμα με τον Λαμκέλ Ζε αφού υπάρχουν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Ομόνοια. Πάντως στην Κύπρο είναι και ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος προφανώς και θα δει το θέμα προσωπικά. Όλα είναι ανοικτά και αναμένουμε... Τίποτα δεδομένο.

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Περιμένουν με αγωνία οι Ομονοιάτες τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα με τον Λαμκέλ Ζε. Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται στην Κύπρο και προφανώς συμμετέχει στις επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του. Οι φίλοι των "πρασίνων" είναι σε αναμονή για την ενημέρωση από την ομάδα τους και ευελπιστούν ότι οι χειρισμοί του προέδρου θα φέρουν το ποθητό...

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει με το θέμα του Λαμκέλ Ζε στην Ομόνοια και ενώ ο παίκτης είχε ανακοινωθεί και θα περνούσε από ιατρικές εξετάσεις για να επικυρωθεί η συμφωνία. Ο παίκτης έδειξε να έχει αυξημένες απαιτήσεις από αυτές που είχαν συμφωνηθεί και πλέον όλα είναι στον αέρα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια και είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή.

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Παίκτης της Ομόνοιας και επίσημα ο Ντιντιέρ Λαμκέλ Ζε! Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς είναι επιθετικός που έρχεται με αρκετές περγαμηνες και σε πολύ καλή ηλικία. Και μπορεί να άργησε κάπως να κλήσει αυτό το κεφάλαιο για τους πράσινους, αλλά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Το PROTATHLIMA σας είχε ενημερώσε για όλες τις εξελίξεις.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σε ποια...

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

SigmaLive

Στην τελική ευθεία μπαίνει το κεφάλαιο απόκτησης του Λάμκελ Ζε από την Ομόνοια, για την γραμμή κρούσης. Μετά το Σαββατιάτικο... βραδινό ποστάρισμα του ποδοσφαιριστή, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσει και τυπικά στους κυπελλούχους και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Δείτε τη συνέχεια στο SPORTIME.

πριν από  1 Χρόνο 9 Μήνες

Protathlima.com

Θέμα ωρών η επόμενη μεταγραφή της Ομόνοιας. Ο Λαμκέλ Ζε έκανε νέο story στο Instagram και προετοιμάζει το... έδαφος, αφού πόσταρε τριφύλλι, σημειώνοντας:Όχι ένα μήλο και ένα αβγό οι 500 χιλιάδες ευρώ ρε παιδιά...ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ομόνοιας για Λαμκέλ Ζε!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σε ποια θέση υπολογίζεται τελικά ο Λαμκέλ Ζε και οι επόμενες κινήσεις της Ομόνοιας "Θα σας δω αύριο".

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Άλλα αθλήματα
Palo presentation