πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

SigmaLive

Ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ σχετικά με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Κύπρο και την αναχώρηση της Δευτέρα (15/8) για Σουηδία. Αναλυτικά: "Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, επί κυπριακού εδάφους, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την DjurgardensIF. Η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 10:00, για Στοκχόλμη".

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Protathlima.com

Έφτασε στην Σουηδία το ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Τζουργκάρντεν. Η αποστολή των "γαλαζοκιτρίνων προσγειώθηκε στην Σκανδιναβική χώρα και πλέον στόχος είναι το διπλό. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν για σε πλαστικό χλοοτάπητα.

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Protathlima.com

Ούτε λέξη για μεταγραφή στο ΑΠΟΕΛ, αφού αυτή τη στιγμή η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στις αναμετρήσεις με τη Τζουργκάρντεν. Ήταν ξεκάθαρη η απάντηση που έδωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο PROTATHLIMA λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Σουηδία για το πρώτο ματς που θα γίνει την Τετάρτη, καθώς ανέφερε ότι το μόνο που σκέφτονται είναι οι δύο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Άλλα αθλήματα
Palo presentation