Ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρεψε με τη Νικολίτσα Αντύπα τιμώντας την ιστορία της ταβέρνας "Λαβύρινθος"
Τα στιγμιότυπα που ξεχωρίσαμε από την εκπομπή Aki's Food Tour στην Πάτρα. Δείτε ΦΩΤΟ Η ιστορική ταβέρνα του "Λαβύρινθου" στην Πάτρα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γαστρονομικά στέκια της πόλης, υποδέχτηκε πρόσφατα τον ονομαστό Ελληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη και την ομάδα της εκπομπής του Aki's Food Tour. Στόχος της επίσκεψης ειδικά εκεί, ήταν να αναδείξει μέσα από το φακό την παράδοση, τις γεύσεις και την αυθεντικότητα που κρατούν ζωντανή τη μαγειρική ιστορία της περιοχής. Μια ιστορία που ξεκινά το 1935 Ο "Λαβύρινθος" ξεκίνησε το 1935 ως κρασοπουλειό του Νικόλαου Αντύπα στην οδό Πουκεβίλ. Το όνομά του δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Νικόλαος το εμπνεύστηκε βλέποντας τους θαμώνες που, μετά από αρκετό κρασί, δυσκολεύονταν να βρουν την έξοδο! Η ταβέρνα αυτή έγινε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, διατηρώντας αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού καπηλειού, ενώ εξελισσόταν με την πάροδο των...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(31)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(27)
- Θεσσαλία(189)
- Θεσσαλονίκη(25)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(122)
- Μακεδoνία(52)
- Πελοπόννησος(77)
- Στερεά Ελλάδα(37)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.