πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Patrasevents.gr

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 69χρονου Φίλιππου Χαραλαμπόπουλου, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν συνταξιούχος μουσικός του πολεμικού Ναυτικού, κάτοικος Πατρών, από το Σκαγιοπούλειο. Ο εκλιπών είχε μία κόρη, την Νάντια. Ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, ο Πατρινός Φίλιππος Χαραλαμπόπουλος συνταξιούχος μουσικός του Πολεμικού Ναυτικού. Ο θάνατός του μετά από μάχη που έδινε με την καρκίνο σκόρπισε θλίψη στην γειτονιά του Σκαγιοπουλείου όπου διέμενε.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Pelop.gr

Ο Φίλιππος Χαραλαμπόπουλος ήταν συνταξιούχος μουσικός του Πολεμικού Ναυτικού. 30 Σεπ. 2022 8:57 Πελοπόννησος Newsroom Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, ο Πατρινός Φίλιππος Χαραλαμπόπουλος συνταξιούχος μουσικός του Πολεμικού Ναυτικού. Ο θάνατός του μετά από μάχη που έδινε με την καρκίνο σκόρπισε θλίψη στην γειτονιά του Σκαγιοπουλείου όπου διέμενε.

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Tempo24.news

"Εφυγε" χθες από την ζωή σε ηλικία 69 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο ο Φίλιππος Χαραλαμπόπουλος. Συνταξιούχος μουσικός του πολεμικού Ναυτικού, κάτοικος Πατρών, από το Σκαγιοπούλειο. Ο εκλιπών είχε μία κόρη, την Νάντια. Ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας, ο θάνατός του βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ ΚΗΔΕΙΑ Διαβάστε...

πριν από  1 Χρόνο 7 Μήνες

Gnomip.gr

Αναχώρησε για το τελευταίο ταξίδι, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά του, σε ηλικία 69 ετών, ο συμπολίτης μας Φίλιππος Χαραλαμπόπουλος. Ο 69χρονος, πατέρας μιας κόρης της Νάντιας που ζει στην Αθήνα, είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως μουσικός στο Πολεμικό Ναυτικό και μετά τη συνταξιοδότησή του επέστρεψε στη γενέτειρά του, εδώ που έζησε και μεγάλωσε ως...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πελοπόννησος
Palo presentation