πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Thebest.gr

Κηδείες - Πένθη ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜ. ΑΛΕΒΙΖΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΤΩΝ 69 Που πέθανε, κηδεύουμε την Τετάρτη 13-4-2022 και ώρα 12 μεσ. από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κάτω Αχαίας. Η σύντροφος. Ο υιός: Δημήτρης Αλεβίζος. Τα αδέλφια: Φίλιππος & Αναστασία Αλεβίζου. Τα ανίψια Οι λοιποί συγγενείς.

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Gnomip.gr

Τον πολυαγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 42) Κηδεύουμε Τρίτη 12-4-2022 και ώρα 1:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τσίπιανων Ηλείας Αρχαίας Ολυμπίας. Η μητέρα του: Πηνελόπη (χήρα) Αργυρίου Τριανταφυλλοπούλου. Τα αδέλφια του: Σταύρος και Πολυξένη Τριανταφυλλοπούλου. Ο ανιψιός: Παναγιώτης. Οι λοιποί συγγενείς. Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ.

πριν από  2 Χρόνια 1 Μήνα

Gnomip.gr

ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο μας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΧΑΡΜΠΑΛΗ (ΕΤΩΝ 37) Κηδεύουμε Δευτέρα 11-4-2022 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παραλίας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας Πατρών. Η σύζυγος: Μαρίνα Κραβαριώτη. Τα παιδιά του: Βασίλειος και Διονυσία. Οι γονείς του: Βενιαμίν και Διονυσία. Τα αδέλφια: Γιάννης Χάρμπαλης, Άννα-Μαρία και Νίκος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πελοπόννησος
Palo presentation