πριν από  7 Μήνες 28 ημέρες

Τραγωδία στην Πάτρα με θύμα τη 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Ανθή Θούα. Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της επί του οδοστρώματος στην οδό Κανελλοπούλου. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

πριν από  7 Μήνες 28 ημέρες

Pelop.gr

Θρήνος για την 43χρονη Ανθή Θούα, μητέρα δυο παιδιών που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης 19/10/2023, στην Πάτρα. 20 Οκτ. 2023 14:22 Μαρία Παπαγιαννακοπούλου Τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα με θύμα 43χρονη μητέρα δύο παιδιών. Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της επί του οδοστρώματος στην οδό Κανελλοπούλου. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του...

πριν από  7 Μήνες 29 ημέρες

Patrasevents.gr

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Ανθής Θούα, μόλις στα 43 της χρόνια. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ο θάνατος της προκάλεσε θλίψη στους φίλους της που γέμισαν το fb με συλλυπητήρια μηνύματα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

πριν από  7 Μήνες 29 ημέρες

Tempo24.news

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών η Ανθή Θούα, εξαιτίας παθολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ηταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ο θάνατος της προκάλεσε θλίψη στους φίλους της που γέμισαν το fb με συλλυπητήρια μηνύματα ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΡΑ Διαβάστε επίσης

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πελοπόννησος
Palo presentation