Φρουτάλια Άνδρου: Η παραδοσιακή ομελέτα με λουκάνικο είναι ό,τι καλύτερο θα δοκιμάσεις το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι συνεχίζεται και μας βρίσκει άλλους στην δουλειά και άλλους στην παραλία. Το θερμόμετρο ανεβαίνει και όσο κι αν πεινάμε, θέλουμε κάτι ελαφρύ και καλοκαιρινό. Τα καλοκαιρινά πιάτα είναι πολλά. Οι όμορφες περιοχές της χώρας μας έχουν φροντίσει να δημιουργούν παραδοσιακά, λαχταριστά φαγητά που μας κάνουν να γλύφουμε τα δάχτυλά μας. Ειδικά οι νησιώτικες συνταγές είναι το κάτι άλλο! Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για περίεργες γεύσεις από το Αιγαίο, έπεσα πάνω στην Φρουτάλια Άνδρου. Κι όμως δεν είναι γλυκό ούτε περιέχει φρούτα. Η φρουτάλια ή φουρτάλια είναι μια παραδοσιακή ομελέτα που φτιάχνουν στην Άνδρο με τοπικά λουκάνικα. Είναι χορταστική, λαχταριστή και δεν χρειάζεται να φας τίποτα άλλο! Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τι θα χρειαστείς, όπως τα διαβάσαμε στον Γαστρονόμο: ΥΛΙΚΑ 4 μέτρια λουκάνικα (όχι πολύ μεγάλα, για να μη γίνει πολύ βαρύ) 2 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(47)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(260)
- Εργασία(52)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(589)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(736)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.